Onderhoud en renovatie aan uw parketvloer!

Een houten vloer is duurzaam. Een levensduur van 50 tot 100 jaar is heel gebruikelijk. Een goed onderhouden vloer slijt niet. Het is de afwerking die slijt. Die laag, mits tijdig vernieuwd, zal het hout beschermen.

Jarenlang plezier van uw vloer!
Tijdig onderhoud is de sleutel tot een tijdloze vloer. Pas bij het schuren treedt er slijtage op. Bij het schuren wordt ca. 0,5 mm van het hout afgeschuurd. Schuren gebeurt globaal om de 10 tot 15 jaar. Een massieve vloer heeft daardoor een bijna onbeperkte levensduur.

Zelfs een goede lamelvloer met een beperkte toplaag kan meermaals geschuurd worden. Wanneer u dan de prijs van parket afzet tegen de lange levensduur, dan wordt al snel duidelijk dat parket één van de goedkoopste vloerbedekkingen is! Maar nog veel belangrijker: de meeste natuurlijke en sfeervolle vloerbedekking met een rijke uitstraling.

Renovatie voor een nieuwe look
Renovatie is bij uitstek de gelegenheid om uw vloer eens een ander karakter te geven. Wij doen dit door een kleurolie toe te passen. Wij hebben een prachtige kleurenwand met handige stalen die u gemakkelijk op het juiste spoor zetten. Neem de stalen mee naar huis, zo kunt u die kleur zien in uw gehele interieur!

Gaat u toch liever voor een gelakte afwerking? Wij werken enkel met projectlakken. Deze bieden u een hoge kwaliteit, een prachtige uitstraling en veel onderhoudsgemak. Voordat er gestart kan worden komen wij eerst bij u langs. U ontvangt dan van ons een deskundig oordeel en een goede en geheel vrijblijvende offerte op maat!

Stofvrij schuren
Ons machinepark is onlangs vernieuwd. Hierdoor kunnen wij uw vloer zo goed als stofvrij schuren. Het renoveren van uw vloer is nu mogelijk zonder dat u de boekenkast leeg hoeft te halen. Dit vergemakkelijkt dus het onderhoud en de renovatie aan uw vloer!

Graag bezoeken wij u thuis. U ontvangt dan geheel vrijblijvende prijsopgaaf. Zo voorkomen we achteraf vervelende verrassingen!

Bezoek onze showroom en vraag de adviseurs naar meer informatie!

« Terug naar het overzicht