Bamboe vloer kopen bij Van Manen

Slijtvast, duurzaam en stijlvol, dat is bamboe parket! Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw vloer? Dan is bamboe parket zeker het overwegen waard. Bij Van Manen Parketvloeren vindt u een uitgebreid assortiment bamboe vloerbedekking. Bamboe parket geeft een mooie strakke en warme uitstraling. Op onze website vertellen we alvast wat meer over deze duurzame keuze, maar wilt u persoonlijk advies op maat? Bezoek dan onze showroom en laat u informeren over alles wat te maken heeft met bamboe vloerbedekking.

Voordelen van bamboe parket

Bamboe parket is niet goedkoop, maar heeft voordelen die de prijs meer dan goed maken. Wij zetten enkele voordelen van de bamboevloer graag even voor u op een rijtje:

  1. Duurzame keuze
  2. Anti-allergisch en anti-statisch
  3. Grote keuze aan vloeren

Een bamboe vloer is bijzonder duurzaam

Een bamboe vloer leggen is een ecologische keuze. Dat komt doordat bamboe enorm snel groeit; wel een meter per dag! Na het oogsten van bamboe groeit uit dezelfde wortels weer nieuw bamboe. Deze vloer is daardoor bijzonder duurzaam. Een perfect alternatief en een bewuste keuze wanneer u voor de inrichting van uw woning verantwoorde keuzes wil maken. Daarnaast is bamboe parket een gezonde keuze voor het binnenklimaat. Bamboe parket is namelijk anti-allergisch en anti-statisch. Nog niet overtuigd? Laat u dan overtuigen door de grote keuze uit verschillende stijlen, afwerkingen en kleuren. Er is altijd wel een bamboe vloerbedekking te vinden die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. Wilt u graag een bamboe vloer kopen? Onze kundige adviseurs helpen u graag gratis en vrijblijvend.

Verschillende manieren van een bamboe vloer leggen

Bij het laten leggen van een bamboe vloer heeft u keuze uit twee verschillende opties, namelijk zwevend of verlijmd leggen. Een verlijmde vloer gaat goed samen met vloerververwarming. Het verlijmen gebeurt met een mes-en groefverbinding of tapis genageld. Hierdoor ontstaat een zeer stabiele bamboe vloer. Bij het zwevend leggen wordt het bamboe parket op een ondervloer geplaatst en worden de planken aan elkaar bevestigd door ze te verlijmen. Hoe u het beste de bamboe vloer kunt leggen is dus afhankelijk van uw woonsituatie.

Wilt u graag een duurzame en ecologische keuze maken? Dan raden wij aan om een bamboe vloer te kopen. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen waar u op moet letten wanneer u bamboe vloerbedekking wilt in uw huis. Ontdek ons uitgebreide assortiment bamboe vloeren in onze toonzaal in Barneveld.