Kwaliteitslaminaat kopen bij Van Manen Parket

Vloer bepaalt grotendeels de uitstraling

Thuiskomen in een woning die precies is aangepast aan uw stijl. Pas dan voelt uw huis als een thuis. Vaak wordt als eerste gedacht aan de inrichting van uw woning, maar de vloer is hierbij van essentieel belang en bepaalt grotendeels de uitstraling van uw woning! Van korte tot lange planken, van lichte tot donkere kleuren, wij hebben het allemaal. Ook voor watervast laminaat kunt u bij ons terecht. Dit type vloer is ideaal voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of een keuken. Op watervast laminaat wordt namelijk een watervaste toplaag aangebracht en deze vloer heeft een basis van HDF. De naden blijven vochtdicht en u kunt de vloer naast de randen afkitten, dan bent u echt verzekerd van een watervast laminaat.

Wilt u nieuw laminaat kopen? Dan kunt u onder andere terecht bij diverse doe-het-zelf-zaken. Maar wilt u echt kwaliteitslaminaat? Breng dan een bezoek aan Van Manen Parket! Klanten zijn soms verrast dat wij als parketzaak ook laminaat in ons assortiment hebben. Maar juist omdat wij tegemoet willen komen aan de wensen van onze klant, kunt u bij ons prachtig levensecht kwaliteitslaminaat verkrijgen! 

Laminaat met een realistische houtlook uitstraling

Laminaat is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vloerverwarming. Laminaat is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende decors, zoals het laminaat met houtlook. Onze laminaatvloeren hebben een voelbare houtstructuur, waardoor het bijna niet van een houten vloer te onderscheiden is! Vindt u een houten vloer ook zo mooi, maar is een houten vloer op dit moment niet realiseerbaar? Kies dan voor laminaat met houtlook! Zo is het net of er een houten vloer in uw woning ligt, maar dan voor een heel andere prijs. Laminaat is namelijk een stuk goedkoper. Een echte houten vloer vraagt namelijk ook om regelmatig onderhoud en renovatie. Kiest u voor een kwaliteitslaminaat, dan is dat in mindere mate nodig. 

Laminaat laten leggen of zelf doen?

Kliklaminaat kopen: de naam zegt het al. Het leggen van kliklaminaat is niet moeilijk. Kliklaminaat is namelijk eenvoudig te bevestigen, door de verschillende planken aan elkaar te klikken of te haken. Wilt u het laminaat zelf leggen? Dan geven we u vast een paar tips waar u op moet letten. Voor de doe-het-zelver is het de perfecte vloer om zelf te leggen. Wilt u liever laminaat laten leggen? Onze parketteurs staan voor u klaar.

  • Zorg voor een deugdelijke draagvloer/ondervloer
  • Een goede tussenvloer haalt oneffenheden uit de draagvloer, tevens dempt deze het geluid
  • Begin in de hoek
  • Zaag de planken met een laminaatsnijder of decoupeerzaag
  • Laat de planken verspringen (minimaal 30 cm)
  • Gebruik een profielaftaster voor lastige vormen
  • Een niet-haakse hoek? Teken deze af met een zwaaihaak
  • Werk het geheel af met plinten naar keuze

Laminaat kopen? U leest het al. Ook voor laminaat vloeren kunt u terecht bij Van Manen Parket. Bezoek onze showroom en ontdek onze huiscollectie laminaat of laat u inspireren door onze laminaatvloeren.