PVC vloer kopen, ontdek de voordelen

Comfortabele vloeren van slijtvast materiaal

PVC vloeren, ook wel kunststof laminaat of vinyl vloer genoemd, zijn kunststof vloeren met veerkracht. Deze comfortabele vloeren worden gemaakt van hoogwaardig en slijtvast materiaal. Deze vloer is vochtbestendig en daarom geschikt voor iedere ruimte. Ook hierbij geldt dat u een grote keuze heeft uit kleuren, patronen en legmethodes. Juist door de grote keuzevrijheid en het eenvoudige onderhoud, wint de PVC vloer aan populariteit. Welke variant past het beste bij u? Onze adviseur staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. 

De PVC vloer kent vele voordelen. Zo is deze vloer geschikt voor vloerverwarming. Deze vloer is namelijk warmtegeleidend. De warmte komt goed door de vloer, zodat een andere manier van woningverwarming niet meer nodig is. Deze vloer in combinatie met vloerverwarming biedt dus optimaal rendement. Daarnaast kent de vloer nog vele andere voordelen:

  • Geluiddempend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig te reinigen
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Duurzaam
  • Geen ondervloer nodig
  • Grote keuze uit kleuren en patronen

PVC vloer in visgraat patroon voor een stijlvolle uitstraling

Dat is een lange lijst met voordelen! Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de grote diversiteit van onze vloeren. Een veel voorkomende trend is bijvoorbeeld de PVC vloer in visgraat motief. Met de visgraat look creëert u een zeer stijlvol en modern interieur. De visgraat vloer is namelijk helemaal terug van weggeweest en niet meer weg te denken uit de trends van nu. Het is erg bepalend voor de uitstraling van uw woning.

Daarnaast vindt u bij ons ook PVC vloeren met houtlook. Een echte houten vloer vraagt vaak om regelmatig onderhoud en renovatie. Daarnaast is een houten vloer ook niet ideaal met vloerverwarming, dat geldt voor een PVC vloer uiteraard wel. Daarom vindt u bij Van Manen Parket ook veel PVC vloeren met houtlook of betonlook. Heeft u een industriële inrichting en zoekt u een vloer die daar perfect bij aansluit? In ons assortiment hebben wij ook PVC vloeren betonlook. Het ruwe uiterlijk van deze vloer past perfect in de industriële woning en is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Kortom, deze vloeren zijn haast niet meer van echt te onderscheiden, maar u profiteert wel van de vele voordelen die PVC heeft.

PVC vloer kopen en laten leggen door Van Manen Parket

PVC is vochtbestendig en daarom kan deze vloer overal in het huis gelegd worden, ideaal! U kunt de PVC vloer laten leggen door de vaklieden van Van Manen Parket. Zij kunnen de vloer rechtstreeks lijmen op een geëgaliseerde ondergrond. De vloer kan prima zwevend gelegd worden. Wilt u een PVC vloer kopen? De adviseurs van Van Manen Parket staan voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden. Bezoek onze showroom, laat u informeren en wie weet ligt er binnenkort zo’n mooie vloer van Van Manen bij u thuis!