Rika pelletkachels: Duurzaam genieten

Toonaangevende technologie en een uitmuntend, overtuigend ontwerp, dat is kenmerkend voor de pelletkachels van Rika. De pelletkachels van Rika zijn voorzien van de nieuwste technieken zodat u weet dat u eenvoudig en verantwoord kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur.

Pelletkachels, een moderne manier van warmte creëren

Het gebruik van houtpellets als alternatief voor gas is de laatste jaren flink in populariteit. Pellets bestaan vrijwel uitsluitend uit organisch restmateriaal zoals snoeiafval of zaagsel. Een pelletkachel van Rika weet de sfeer van een houtkachel (bijna) te evenaren en combineert deze met de nieuwste technologie en eenvoudige bediening. Zo kunt u snel genieten van een heerlijke warmte. Hier hoeft u maar weinig moeite voor te doen! U stelt het programma in via het touch display en de kachel doet de rest. ‘Fire is our passion’ is niet voor niets de slogan van Rika. Die slogan wordt nog eens extra onderstreept wanneer u de pelletkachels in onze showroom ervaart.

Voordelen van Rika pelletkachels

  • Optimale veiligheid en duurzaamheid
  • Volledig luchtdicht, geen vervroming dankzij dik materiaal
  • Hoge milieuvriendelijkheid
  • Tijdloos design
  • Zeer zuinig en comfortabel in gebruik
  • Kwalitatieve Oostenrijkse productie

Bezoek onze showroom voor de pelletkachels van Rika

Bent u (bijna) overtuigd? Breng een bezoek aan onze showroom en onze adviseur vertelt u graag meer over de pelletkachels van Rika of de andere pelletkachels in ons assortiment.

 

 

« Terug naar het overzicht