Supersimpel maar ingenieus filter bij Van Manen Keukens.

Een afvoerkanaal voor een afzuigkap? Helemaal niet nodig! Dankzij het innovatieve PlasmaMade Airfilter (een filter dat je plaatst op de afvoer je afzuigkap) sla je drie vliegen in één klap. Je bent van een afvoerkanaal af, vieze (kook)lucht wordt afgevoerd en tegelijkertijd ben je verzekerd van een gezond binnenklimaat.

“Het filter bestaat uit een zwarte koker in de afvoer van de afzuigkap, op de plaats van de afvoerbuis naar buiten”, legt monteur Heino Willems (foto) van Van Manen Keukens uit. “De kap is hiermee een re-circulatiekap geworden en breekt alle vieze luchtjes af. Er komt vervolgens weer schone lucht uit. Binnen no-time heb je geen last meer van de geur van aangebrande karbonades, barbecue-geuren of andere kookluchtjes.”

“Sensoren houden de luchtstroom voortdurend in de gaten. Zodra het nodig is, schakelt het systeem in en voert het ongewenste elementen in de lucht af. Daarnaast is er met de PlasmaMade geen ventilatieschacht naar buiten nodig. Dit zorgt ook weer voor een flinke energiebesparing.

En de prijs is ook niet om van achterover te vallen. Voor 749 euro heb je bij Van Manen Keukens een PlasmaMade filter.” Onze adviseur laten de mogelijkheden graag aan u zien.

« Terug naar het overzicht