Tip van onze keukenadviseur: De Home Connect App!

Een kijkje in de koelkast vanuit de supermarkt!

Apparaten worden steeds slimmer en steeds va­ker digitaal verbonden. Met de op wifi aangeslo­ten huishoudapparaten van Siemens en Home Connect, verkrijgbaar bij Van Manen Keukens, bereikt deze ontwikkeling nu ook de keuken.

Alle apparaten maken je leven efficiënter en gemak­kelijker, aldus Ilona. ,,Je hoeft niet langer thuis te zijn om de wasmachine aan te zetten of de oven voor te verwarmen.

De Home Connect App maakt het mogelijk om al je Siemens apparatuur met wifi-aansluiting via de smartphone of tablet te bedienen, waar je ook bent.’’

Neem de camera in the fridge: dankzij de twee camera’s in de koelkast en de intuïtieve Home Connect App bekijk je de inhoud van je koelkast, waar je ook bent. Liever niet de camera in de koelkast, maar toch graag de koelkast op afstand bedienen? Dat kan met de wifi dongle. Door deze aan je koelkast aan te sluiten kan je de tempe­ratuur van je koelkast aanpassen. Of ontdek de nieuwe mogelijkheden die de Siemens ovens met Home Connect kunnen bieden, zoals je oven die alvast voor verwarmt terwijl jij nog buiten de deur bent. Of pas met Home Connect de sterkte, tem­peratuur en de hoeveelheid melk in je koffie aan naar je eigen voorkeur.

« Terug naar het overzicht