Van Manen Badkamers 10 jaar!

Eigenaar Roel herinnert zich nog goed hoe het openingsweekend van Van Manen Badkamers verliep. Maanden was er gewerkt aan een gloednieuwe badkamershowroom. De tegels en kranen schitterden, de hapjes en drankjes stonden klaar. Alles was gereed voor de grote opening.

Spanning en sensatie bij de opening

Het enige dat het team kon doen, was afwachten. Wat was dat spannend! Zou Barneveld en omstreken wel toe zijn aan een nieuwe badkamerspeciaalzaak? Wij dachten van wel, maar nu de deuren eindelijk open gingen, zou blijken of dat ook echt het geval was.

“Aan het einde van de zaterdag, wisten we dat het een goede keuze is geweest”, vertelt Roel. “Het weekend was voorbij gevlogen en voor de komende weken stonden er maar liefst 29 afspraken in de agenda. Het was de start van een prachtig avontuur, waar we elke dag een aantal bladzijden bijschrijven.”

Wij willen verwachtingen te overtreffen

Door de jaren heen is er veel veranderd. De showroom van het eerste uur is niet meer te herkennen. Wel is er nog steeds de drive om verwachtingen te overtreffen. Niet alleen in materialistische zin, met een badkamer die nog mooier of moderner is dan waar u van gedroomd had, maar ook door onze manier van werken. Onze badkameradviseurs nemen bijvoorbeeld ruim de tijd om samen met u een passende indeling en ontwerp te maken voor uw badkamer. Er wordt alleen gewerkt met tegels en sanitair van A-merken en daarnaast heeft Van Manen Badkamers eigen tegelzetters, stukadoors, loodgieters en elektriciens in dienst.

Wie jarig is trakteert…

Inmiddels zijn we tien jaar verder en zitten we in een jubileumjaar! En wie jarig is trakteert! Bij aanschaf van minimaal € 5.000,- aan sanitair, krijgt u € 1.000,- aan tegels cadeau. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020.

Daarnaast heeft Van Manen Badkamers ook een nieuw logo! Dit logo is strakker, duidelijker en moderner. Extra reden om te vieren dit najaar! Een groot jubileumfeest kan helaas onder de huidige omstandigheden niet, maar wij nodigen je graag persoonlijk uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom.

« Terug naar het overzicht