Verantwoord Verwarmen

Bent u op zoek naar comfortabele warmte en tegelijkertijd verwantwoord? In de meeste gevallen biedt een (lokale) haard of kachel de uitkomst! Breng een bezoek aan onze showroom en samen gaan we op zoek naar een oplossing passend bij uw wensen, warmtevraag en de mogelijkheden binnen uw woning.

Klaar voor de toekomst met Van Manen

In het Klimaatakkoord en de Energiewet heeft de regering belangrijke doelstelling geformuleerd, waar we allemaal ons steentje aan moeten bijdragen. Dat geldt ook voor woningverwarming. Van Manen Haarden en Kachels heeft zijn beleid en assortiment aangepast. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst! Wij bieden u alleen verantwoorde verwarming aan. Wat betekent dat concreet?

  • Al onze haarden zijn EcoDesign Ready
  • Energielabels in de showroom
  • Onze haarden zijn voorzien van de modernste technieken
  • Uitgebreid assortiment met ruime keuze
  • Gecertificeerde installatie
  • Geen open gestookte haarden

Onze haarden en kachels zijn EcoDesign Ready

Al onze haarden en kachels zijn klaar voor de toekomst en voldoen nu al aan de strengere eisen die gelden vanaf 2022. De EcoDesign is een Europese richtlijn die voorschrijft aan welke eisen houtkachels, gashaarden en pelletkachels moeten voldoen.

Energielabel geeft zuinigheid toestel aan

Op de website van Van Manen Haarden en Kachels én in de showroom vindt u bij iedere haard en kachel een Energielabel. Deze geeft duidelijk aan hoe zuinig een toestel is. Hoe groener het label, des te groener de kachel of haard. In ons assortiment vindt u alleen haarden en kachels die vallen onder energielabel A++, A+, A en B. Zo weet u zeker dat u niet verkeerd kan kiezen. Bezoek onze showroom en ontdek ons uitgebreide, veelzijdige en verantwoorde assortiment.

 

https://youtu.be/5ujJfaw3yQo

 

« Terug naar het overzicht