Virtueel kijkje in de keuken

Door uw nieuwe keuken lopen terwijl de keuken nog in de ontwerpfase zit. Het kan bij Van Manen Keukens, waar klanten met de nieuwste 3D technieken worden geholpen de keuken van hun dromen samen te stellen.

Zeer realistisch 3D-ontwerp

Want het valt niet mee om een nieuwe keuken samen te stellen op papier, weet adviseur Josbert Goudriaan uit ervaring. Zeker als een woning nog gebouwd moet worden en de ruimte nog niet fysiek te betreden is. Daarom doet het team van Van Manen Keukens er alles aan om het hun klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. “Nadat we uitvoerig alle wensen hebben doorgesproken maken we een zeer realistisch 3D-ontwerp met een speciaal ontwerpdesignprogramma.

Loop door uw keuken met virtual reality

Een unieke toevoeging is dat de klant vervolgens door het ontwerp (dus door zijn keuken of huis) kan lopen door middel van virtual reality. Hoe het werkt? Josbert: “Het ontwerp wordt naar een smartphone verzonden, die vervolgens in een speciale virtual reality bril wordt gestopt. De klant kan zo door zijn nieuwe keuken ‘lopen’. Zo krijgt u thuis op de bank een zeer realistisch voorproefje op het nieuwe interieur!” Benieuwd? Beleef uw nieuwe keuken zelf bij Van Manen Keukens in Barneveld!

« Terug naar het overzicht