Vloer inspiratie bij Van Manen

Heeft u een nieuwe woning gekocht of bent u simpelweg toe aan een andere vloer? Dan is het belangrijk dat u voor die tijd al wat vloer inspiratie op doet. Belangrijk hierbij is; wat vind ik mooi, wat voor onderhoud wil ik plegen aan de vloer en wat is geschikt voor mijn woning? Deze vragen kunnen wij als vloerspecialist voor u helpen te beantwoorden.

Houten parketvloeren voor moderne en klassieke interieurs

Houten parketvloeren hebben een jarenlange traditie. Sommigen denken bij houten parketvloeren gelijk aan oude, klassieke huizen. Houten parketvloeren zijn in de loop der tijd meegegroeid met onze smaak en zijn ook prima toe te passen in moderne interieurs. Maak kennis met de diverse soorten houten parketvloeren en de oneindige variatie in kleur en materiaal die mogelijk is. Als vloerspecialist geven we je graag meer informatie over onze houten parketvloeren.

Geef uw woning uitstraling met de visgraat parketvloer

Op dit moment zien we een enorme toenemende vraag naar visgraat parketvloeren. Het visgraat patroon geeft de woning een totaal andere uitstraling. Kiest u bij een visgraat parketvloer liever voor een verouderde look of gaat uw voorkeur uit naar een prachtige klassieke visgraat parketvloer? Er is een ruime keuze aan sortering, afmetingen van de plank en uiteraard ook in kleur. Wilt u de vloer afgewerkt hebben met een band en bies rondom of heeft u de vloer liever als loft idee doorgelegd? De juiste keuze is uiteraard afhankelijk van de grootte van de ruimte. Wilt u graag een rustige uitstraling creëren, dan is bijvoorbeeld ook beter om te kiezen voor een visgraat parketvloer met een egale kleur en zo min mogelijk noesten. Een levendige en drukke uitstraling kun je creëren door een visgraat vloer te kiezen met wat afwisselende tinten en kleuren. Kortom, bij vloerspecialist Van Manen is het allemaal mogelijk! 

Duoplanken: een sterke vloer met oneindig veel mogelijkheden

Een duoplank combineert de uitstraling van planken vloeren met de voordelen van een stevige onderlaag, waardoor deze vloeren heel stabiel gelegd kunnen worden. Bovendien is er met deze vloeren veel te variëren, zijn de planken in vele verschillende breedtes en diktes verkrijgbaar en zijn er diverse houtsoorten leverbaar. Een duoplank kan vele bewerkingen ondergaan. Zo is het mogelijk om deze te verouderen, te roken, te schaven of te borstelen. Kiest u voor een eikenhouten parketvloer, dan kunnen wij uw vloer afwerken in 40 verschillende kleuren olie. Uiteraard behoort het lakken van de eikenhouten parketvloer ook tot de mogelijkheden. 
Wilt u na het lezen van dit artikel nou echt goede vloer inspiratie opdoen? Voor meer informatie over alle typen vloeren, het leggen, renoveren en onderhouden hiervan en een juist advies voor het realiseren van uw woonwensen, nodigen wij u van harte uit om onze winkel te bezoeken. Zodat u jarenlang kunt genieten van een fijne vloer! Wij, als vloerenspecialist, kunnen dan het juiste advies geven, voor jarenlang woongenot van uw vloer!

« Terug naar het overzicht