Buiten genieten met een lamellen overkapping

Bepaal zelf eenvoudig de hoeveelheid wind en zon

Wilt u buiten op uw terras kunnen zitten en niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden? Kies dan voor een lamellen overkapping van Van Manen Zonwering! U bepaalt eenvoudig zelf hoeveel wind en zon u wilt. Met dit type terrasoverkapping kunt u namelijk zelf uw lamellendak openen of sluiten. Daarbij kunt u kiezen uit aluminium lamellen of houten lamellen. Daarnaast kunt u de kantelbare lamellen handmatig besturen of met een afstandsbediening. U bepaalt zelf de lichtinval en ventilatie én nog een voordeel: in gesloten toestand is het lamellendak regendicht! Zo kunt u ook op een regenachtige dag buiten genieten van de natuur of uzelf op een warme dag beschermen tegen de zon.

 

Een vrijstaande of aangebouwde lamellen terrasoverkapping

Een lamellen terrasoverkapping is eenvoudig te realiseren, zowel vrijstaand als aangebouwd. Wilt u graag een lamellen terrasoverkapping die niet volledig open is aan de zijkanten? Kies er dan voor om deze te plaatsen tegen uw huis of garage. Zo creëert u eenvoudig meer beschutting en kunt u heerlijk buiten zitten wanneer u maar wilt. Ook kunt u ervoor kiezen om de veranda met lamellen overkapping af te maken met lamellen schermen aan de zijkant. Dit vormt een zeer sfeervol geheel voor uw tuin. Zo kunt u (vrijwel) het hele jaar buiten zijn met familie en vrienden en volop genieten van het buitenleven in aangename temperaturen!

Lamellendak op maat met extra luxe

Maak uw wensen kenbaar en wij maken voor u een lamellendak op maat. Denk bijvoorbeeld aan brede lamellen, uitbreiding met screens of glazen schuifwanden. Het is allemaal mogelijk! Ook heeft u keuze uit allerlei luxe snufjes, waarmee u eenvoudig het dak creëert dat perfect aansluit bij uw wensen en stijl. Wilt u de lamellen overkapping uitrusten met Led-verlichting? Geen probleem! Led-verlichting zorgt voor een ongekende gezellige sfeer wanneer u ’s avonds buiten zit en het al een beetje donker begint te worden. Een lamellen overkapping met geïntegreerde verwarming of luidsprekers? Ook dat hoort bij de opties! Ontdek de mogelijkheden, passend bij uw budget, in onze uitgebreide toonzaal in Barneveld

Lamellendak kopen bij Van Manen Zonwering

Wilt u een lamellendak kopen? Breng een bezoek aan onze sfeervolle toonzaal in Barneveld. De koffie staat klaar. Onze adviseur voorziet u graag van meer informatie en vertelt u over de mogelijkheden. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten aan de Doctor W. Dreeslaan in Barneveld.