Ontdek de flexibiliteit van pergola zonwering

Schitterende toevoeging voor ieder terras

Een pergola aan huis heeft een luxueuze uitstraling en is een schitterende toevoeging voor ieder terras. Wist u dat pergola zonwering tegen veel weersomstandigheden bestand is? Dit komt doordat deze zonwering voorzien is van (vaste) staanders. Dit maakt de belasting voor de muur minder groot en vergroot tegelijkertijd de windvastheid. Dus ook met wind of een regenbuitje kunt u buiten blijven genieten onder uw pergola zonwering. Kiest u voor een pergola aan huis, dan houdt u eenvoudig de warmte en de felle stralen van de zon uit uw woonkamer. Zo blijft het in de zomer binnen heerlijk fris en aangenaam en kunt u lekker buiten zitten in de schaduw van uw pergola zonwering.

Pergola met schuifdak, een eenvoudige bediening

De pergola met schuifdak kunt u eenvoudig in-of uitschuiven met de afstandsbediening. U kunt hiermee het doek zover uitrollen als u maar wilt. Groot voordeel aan pergola zonwering is dat u zelf kiest wanneer u het doek uitrolt. Zo kunt u in het voorjaar lekker buiten in de zon zitten en in de zomer wanneer het erg warm is, genieten van de schaduw. 

Pergola aan huis of voor een horeca pand

Juist de flexibiliteit van de pergola overkapping maakt deze zonwering geschikt voor vrijwel iedere tuin of terras. Ook is pergola zonwering uitermate geschikt voor horecagelegenheden. Pergola zonwering is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, vrijstaand of vast aan de gevel. Wilt u meer informatie over een pergola aan huis of wilt u een pergola kopen voor uw horecagelegenheid? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Bij ons bent u ook verzekerd van vakkundige montage.

Pergola zonwering op maat bij Van Manen

De uitstraling van de pergola zonwering bepaalt u helemaal zelf. Kiest u voor een doek met natuurlijke tinten of houdt u juist van een vrolijke kleur of uitbundig dessin? Het is allemaal mogelijk! Ook heeft u voor het frame keuze uit verschillende kleuren. Zo creëert u eenvoudig de stijl die bij u past en aansluit bij uw woning. Uw pergola zonwering uitbreiden met Led-spots? Of combineren met glas of verticale zonwering? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden. U leest het al. Wilt u pergola kopen? Bezoek de afdeling Zonwering van Van Manen Woon Thema Centrum in Barneveld!