Dankzij screens op maat geniet u van de juiste hoeveelheid zon

Laat de zon op de juiste momenten toe

Genieten van de zon is heerlijk! De warmte op uw huid geeft energie. Soms kan de zon echter ook een stoorzender zijn, bijvoorbeeld een lage zon die hinderlijk in de kamer straalt of de zomerzon die uw woning onaangenaam warm maakt. Om de zon op de juiste momenten toe te laten en te weren als het nodig is, hebben wij verschillende oplossing. Wij leveren voor elke situatie screens op maat. Welke variant past het beste bij u?

Zonnescreens voor buiten tegen felle zonnestralen

Wanneer u kiest voor screens op maat, worden deze screens speciaal gemaakt voor uw woning. U kunt kiezen voor zonnescreens die aan de buitenkant van uw woning geplaatst worden of u kunt screens kopen voor binnen. Op zoek naar screens voor buiten? Wij hebben hele mooie zipp-screens in ons assortiment! Deze screens op maat zijn windvast en worden in de geleiding geborgd door middel van een rits. Een strakke zonwering die perfect past bij nieuwbouwwoningen, maar ook zeker niet misstaat bij oudere woningen. 

Rolluiken laten plaatsen met eenvoudige bediening

Wilt u de zon buiten houden en vindt u het daarbij belangrijk dat de zonwering eenvoudig te bedienen is? Dan kunt u ervoor kiezen om elektrische rolluiken te kopen. Met behulp van elektrische bediening drukt u op de knop en het rolluik schuift voor de ramen. Wist u dat de meeste rolluiken ook van een afstand bediend kunnen worden? Zo kunt u met uw mobiele telefoon eenvoudig het rolluik bedienen wanneer het zonnetje begint te schijnen. Een ander groot voordeel is dat er minder snel kans is op slijtage, doordat alles elektronisch wordt geregeld. Daarnaast hebben elektrische rolluiken ook nog eens een isolerende functie en daarmee bespaart u op uw energiekosten! Rolluiken laten plaatsen dat doen onze monteurs met uiterste precisie. Wilt u rolluiken kopen bij Van Manen Zonwering? Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit waarmee u jarenlang kunt genieten.

Screens kopen bij Van Manen

Wilt u screens kopen, maar weet u niet goed welk soort het meest geschikt is voor uw woning? Onze adviseurs staan klaar in de uitgebreide toonzaal om u te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Zij kunnen u precies vertellen waar u op moet letten wanneer u screens op maat wilt kopen. Ook met vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag vanaf de zoektocht tot en met de realisatie bij u thuis. Wij zorgen voor het plaatsen van de rolluiken en screens. Onze monteurs zorgen voor een perfecte installatie, zodat u volop kunt genieten van uw screens op maat. Bezoek onze toonzaal en laat u inspireren. Onze adviseur kan precies de zonwering bestellen die bij u past.