Terrasschermen voor privacy en tegen wind

Lekker naar buiten wanneer de zon schijnt

Wanneer de zon meer kracht krijgt, begint het bij veel Nederlanders te kriebelen om lekker naar buiten te gaan. Heerlijk zitten in uw tuin of op uw terras met een vers kopje koffie en uw favoriete tijdschrift, terwijl het zonnetje schijnt. Dat kan heel lekker zijn, maar vaak maakt de wind het een stuk frisser en is het eigenlijk helemaal niet zo aangenaam om buiten te zitten. Wilt u toch buiten zitten, ook in het vroege voorjaar of late najaar? Dan hebben wij de oplossing! Namelijk terrasschermen: de bescherming tegen de wind in alle seizoenen en voor een aangename plek in de zomer. 

Uit de wind met een oprolbaar terrasscherm

Met een oprolbaar terrasscherm kunt u heerlijk uit de wind zitten en heeft u geen last van inkijk. Zo kunt u langer genieten van het buitenleven. Het is ideaal te plaatsen op uw terras, maar ook op uw balkon of veranda. Het oprolbare terrasscherm is in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar, zo is er altijd een variant te vinden die aansluit bij uw wensen en stijl. Heeft u een zwembad of jacuzzi in de tuin? Ook dan is een uittrekbaar terrasscherm dé oplossing voor privacy. Heel praktisch aan deze schermen is dat u zelf bepaalt wanneer u deze gebruikt. Neemt u een duik in uw zwembad? Trek het scherm uit en begin uw work-out. En bent u klaar? Dan kunt u het scherm weer inschuiven. Heel praktisch. 

Uitschuifbare terrasschermen als overkapping

Uitschuifbare terrasschermen zijn te plaatsen als omheining, maar ook als overkapping! De omheining wordt vooral gebruikt om uit de wind te zitten en voor meer privacy. De uitschuifbare variant die geplaatst worden als overkapping is om de zon tegen te houden. Het voordeel van onze schermen is dat ze voorzien zijn van elektrische bediening. Daardoor zijn alle systemen eenvoudig per app te bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor aanvullende opties zoals verwarming en verlichting in armen en cassette.

Terrasscherm kopen bij Van Manen Zonwering

Wilt u weten welk scherm het beste past bij uw persoonlijke situatie? Bezoek onze toonzaal in Barneveld waar onze adviseurs voor u klaar staan om u van persoonlijk en professioneel advies te voorzien. Wilt u een terrasscherm kopen, dan bent u bij Van Manen Zonwering aan het juiste adres! Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze uitgebreide toonzaal.