Een tuinkamer op maat, genieten van alle seizoenen

Verleng het seizoen met een tuinkamer

Bent u een buitenmens, maar houdt u er niet van om kou te lijden? Bij Van Manen Zonwering kunt u kiezen voor een tuinkamer aan huis, zodat u ieder seizoen kunt genieten van het buitenleven. Een tuinkamer aan huis is eigenlijk een aparte ruimte en een uitbreiding van de woning, waarmee u het seizoen verlengt. Een tuinkamer op maat is een afgesloten ruimte die direct aan uw woning wordt gemaakt, vaak met glazen schuifwanden. Zo blijft u altijd in verbinding met het buitenleven, ook wanneer het waait, regent of hagelt. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een terrasoverkapping volledig op maat gemaakt. Bezoek onze veelzijdige toonzaal en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Geniet in het vroege voorjaar van uw glazen tuinkamer

Bij de start van de lente, kijken veel mensen uit naar dat eerste moment waarop ze weer buiten kunnen zitten. De warmte van de eerste zonnestralen opvangen in de tuin, is een mooi moment. Kiest u voor een glazen tuinkamer? Dan kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de heerlijke warmte die de lentezon ons brengt. De zon wint aan kracht, maar eigenlijk is het nog te koud om buiten te zitten. Dan is de tuinkamer met glazen wanden dé uitkomst! Deze werkt namelijk als een soort kas. De ruiten vangen de warme zonnestralen op en zorgen voor een heerlijke warmte in uw luxe tuinkamer. Wilt u in de koudere maanden ook genieten van uw tuinkamer? Investeer dan in heaters, zodat u bent verzekerd van een aangename warmte. De glazen wanden zijn er in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een schuifpui of wegdraaibare schuifpanelen. 

Serre als geïsoleerde tuinkamer

Wilt u een geïsoleerde tuinkamer? Dan spreken we meestal van een serre, waardoor u eigenlijk meer woonruimte creëert. Met een geïsoleerde tuinkamer kunt u 365 dagen per jaar genieten van het buitenleven. Regen, wind en koude dagen, niets houdt u meer tegen om te genieten van ‘buiten’. De ideale plaats voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden. En wanneer het laat wordt en u geen zin meer heeft om op te ruimen, laat u de spullen toch lekker staan tot de volgende dag? Uw woonkamer is immers netjes en opgeruimd. Voordeel van een tuinkamer aan huis ten opzichte van een serre is dat een tuinkamer op maat minder bouwkundige kosten met zich meebrengt. Een tuinkamer is dus niet geïsoleerd, maar zodra het zonnetje erop staat voelt het vaak al aangenaam warm. Een tuinkamer is er in feite voor bedoeld om het seizoen te verlengen of als het in de avond sneller afkoelt.

Tuinkamer kopen bij Van Manen Zonwering

Bij Van Manen Zonwering vindt u een uitgebreid assortiment tuinkamers op maat. Doordat wij alleen met de beste merken en fabrikanten werken, kunnen wij elke tuinkamer afleveren met het unieke 10-jarige garantie certificaat. Wilt u een tuinkamer kopen, maar graag eerst meer informatie inwinnen? Bezoek onze toonzaal en laat u inspireren door onze mooie producten. Heeft u liever op locatie gepast advies? Dan komen onze adviseur graag bij u op locatie om alles met u door te nemen.