Badkamer trends bij Van Manen

Een badkamer met grote tegels.

Een kleine badkamer inrichten met een grote look? Er zijn trucjes en badkamer trends om uw nieuwe badkamer (optisch) groter te laten lijken! Denk aan een het plaatsen van een grote spiegel, het gebruik van lange meubels of slimme opbergmogelijkheden zodat de badkamer netjes opgeruimd is.

De badkamer lijkt groter wanneer er geen spulletjes rondslingeren en het netjes is opgeruimd. Maar ook met tegels kunt u een ruimtelijk effect creëren in uw design badkamer. Lees snel verder en ontdek de laatste inspirerende badkamer trends. 

Laat uw badkamer groter lijken met tegels

Grote tegels zijn een van de echte badkamer trend van nu. Met grote tegels kunt u uw bestaande badkamer vernieuwen, of uw nieuwe badkamer groter laten lijken. Met groot bedoelen we tegels met een breedtemaat van 60 cm, 90 cm of zelfs nog groter! De maatvoering voor uw design badkamer is leidend voor het formaat van de tegels. Er bestaan zelfs platen van 120 x 240 cm. Kies voor een voegkleur, die wegvalt tegen de tegels. Er zijn ook tegels verkrijgbaar die haaks zijn afgezaagd, waardoor de tegels strak tegen elkaar getegeld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de voegen minder opvallen. De betegelde muur oogt zo als één geheel, waardoor de nieuwe badkamer nog ruimer oogt.

Door het legpatroon kunt u lengte of hoogte creëren. Een visgraatpatroon in een zichtlijn die u wilt benadrukken, laat een ruimte bijvoorbeeld optisch groter lijken. Ingewikkeld? Onze eigen specialisten op het gebied van badkamer trends kunnen u helpen met de juiste keuzes voor uw nieuwe badkamer. Zowel op gebied van sanitair, design badkamers, als bij uw keuze voor de mooiste tegels. 

De laatste badkamer trend: lichte kleuren

Wilt u de badkamer vernieuwen? Dan is de badkamer trend met lichte kleuren wellicht iets voor u. Maak in kleine ruimtes gebruik van tegels met lichte kleuren, zoals bijvoorbeeld lichtgrijs, beige of (gebroken) wit. U kunt kiezen voor een effen tegel, maar er zijn ook tegels met subtiele dessins of structuren. Zo maakt u echt wat bijzonders van de kleinere badkamer en laat u de ruimte optisch groter lijken. Het daglicht dat naar binnen valt via het badkamerraam reflecteert op de lichte tegels, waardoor de totale ruimte nog groter oogt. Heeft u geen raam of alleen een klein steekraampje? Met de juist verlichting creëer u hetzelfde effect als daglicht. Met behulp van accessoires zoals donkere deurklinken, kranen, haakjes zorgt u voor een mooi contrast met alle lichte tinten.

Inspiratie badkamer nodig? Of wilt u meer weten over de laatste badkamer trends? U bent van harte welkom in onze showroom voor een nieuwe badkamer, of wanneer u uw badkamer vernieuwen wil. Wij hebben allerlei soorten badkamers in ons assortiment: van moderne badkamers tot landelijke badkamers. Zoekt u een design badkamer? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag. 

« Terug naar het overzicht