Bio enthanol haard inbouw voor sfeervolle momenten

Een bio ethanol haard is perfect te plaatsen als doorkijkhaard.

Kiest u voor een haard of kachel? Dan is de eerste keuze eigenlijk welke brandstof het beste aansluit bij uw wensen en interieur. Hout, gas, pellets, elektrisch of bio-ethanol? Vandaag willen we graag de bio ethanol haard inbouw uitlichten. Met een bio ethanol haard inbouw kunt u namelijk eenvoudig en snel genieten van een echt vuur, maar zonder dat er een verbouwing voor nodig is. Ideaal! 

Open haard bio ethanol voor ieder interieur

Een open haard bio ethanol is vrijwel overal te plaatsen, omdat een rookkanaal of stopcontact niet nodig is. Wilt u graag een sfeervol en veilig vuur in uw slaapkamer, badkamer of kantoor? Een bio ethanol haard inbouw kan overal! De brandbare vloeistof kunt u eenvoudig in de bio ethanol haard inbouw gieten en met een lange lucifers aansteken. Na zo’n 10 minuten is het vlambeeld optimaal en kunt u genieten van een prachtig schouwspel. En dat is niet alles: bio-ethanol is ook nog eens een milieuvriendelijk alternatief voor fossiele brandstoffen.

TV meubel met bio ethanol haard

Wilt u graag een tv meubel met bio ethanol haard? Ga in gesprek met onze adviseur voor een advies op maat. Hij kan u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Vindt u het bijvoorbeeld sfeervol om uw bio ethanol haard inbouw vlakbij uw tv te plaatsen? In de meeste gevallen is een tv meubel met bio ethanol haard mogelijk! Dat betekent dat u kunt genieten van een gezellig vuur terwijl u kijkt naar uw favoriete tv-programma. 

Met de Xaralyn Silo kunt u buiten genieten van vuur.

Op uw terras genieten van een bio ethanol haard buiten

Wilt u buiten genieten van vuur? Dan kunt u kiezen voor de bio ethanol haard voor buiten. U kunt een bio ethanol haard inbouw plaatsen op uw terras of in uw tuin. Maar u kunt ook kiezen voor de Xaralyn Silo bio ethanol haard voor buiten. Deze vrijstaande designhaard heeft wieltjes en is daarmee ideaal voor buiten. U kunt de bio ethanol haard voor buiten eenvoudig verplaatsen en zo op elke gewenste plek buiten genieten van een sfeervol vuur! Wanneer de haard buiten niet gebruikt wordt, adviseren wij deze naar binnen te verplaatsen. Of in ieder geval de haard af te dekken met de bijgeleverde hoes. Zo kunt u het langste genieten van uw bio ethanol haard voor buiten van Xaralyn.  

Bio ethanol haard kopen bij Van Manen

We kunnen natuurlijk nog veel meer vertellen over de bio ethanol haard inbouw, maar eigenlijk moet u het effect van een open haard op bio ethanol echt zelf ervaren. In onze showroom vindt u diverse modellen brandend opgesteld. Wilt u een bio ethanol haard kopen? Of bent u op zoek naar een ander soort haard, zoals bijvoorbeeld een elektrische haard of een HR houtkachel? Wat u ook zoekt, u bent meer dan welkom in onze 1500m2 showroom in Barneveld. De koffie staat klaar!  

« Terug naar het overzicht