Energiezuinige elektrische kachel voor ieder interieur

In onze showroom vindt u diverse elektrische haarden opgesteld.

Bent u op zoek naar een kachel als sfeervolle toevoeging voor uw interieur? Een kachel die niet als hoofdverwarming hoeft te dienen, maar juist voor de gezelligheid? Dan is een energiezuinige elektrische kachel misschien wel de juiste keuze voor u! 

Zuinige elektrische kachel als sfeervolle oplossing

Energiezuinige kachels zijn er in veel soorten en maten. De energiemarkt verandert en dat zien we ook in het groeiende aanbod aan energiezuinige elektrische kachels. Hoewel elektrische sfeerkachels een aantal jaren geleden nog zeldzaam waren, zien we dat steeds meer fabrikanten inzetten op de energiezuinige elektrische kachels. Fijn voor u als consument, want dan heeft u wat te kiezen! Elektriciteit wordt niet voor niets gezien als de energiebron van de toekomst. 

Diverse Faber E-MatriX haarden vindt u in onze showroom.

Ruime keuze in energiezuinige elektrische kachels

De belangrijkste merken onder de energiezuinige elektrische kachels zijn toch wel Element4, Faber, Dimplex en Xaralyn. Eén van de favorieten in de showroom is de Faber E-Matrix. U vindt bij ons maar liefst 3 modellen uit de E-matrix serie van Faber brandend opgesteld. Stuk voor stuk elektrische sfeerkachels met een betoverend vuurbeeld. Een magisch vlammenspel dat tot leven komt door waternevel en elektriciteit. Liever een kleinere energiezuinige elektrische kachel kopen? Dan is de Element4 Trisore 50 E misschien wel uw droomhaard. Deze elektrische sfeerkachel is compact, stijlvol en eenvoudig in te bouwen. Kenmerkend aan de haarden en kachels van Element4 is het unieke design en oog voor detail. Daarnaast speelt innovatie een belangrijke rol, zowel op gebied van techniek als stijl.  

Energiezuinige elektrische kachel met schouw

Wilt u graag een elektrische kachel met schouw? Ook dan bent u bij Van Manen aan het juiste adres! Xaralyn heeft een groot aantal schouwen die perfect te combineren zijn met een elektrische brander. Door te kiezen voor een elektrische kachel met schouw, geeft u de elektrische sfeerkachel een persoonlijk tintje en maakt dat de kachel perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Een strakke schouw of liever een klassieke schouw? De keuze is aan u! Bij van Manen WTC vindt u diverse elektrische kachels met schouw. 

Elektrische kachel kopen? Bezoek onze showroom!

We kunnen natuurlijk nog wel even doorgaan over de verschillende soorten elektrische kachels. Van eenvoudige elektrische sfeerkachels tot elektrische kachels met schouw, bij van Manen WTC vindt u altijd een energiezuinige elektrische kachel die past bij uw wensen. We verwelkomen u graag in onze showroom, waar u diverse modellen al brandend kunt bekijken. Kom dus gerust vrijblijvend op bezoek bij onze 1500m2 showroom in Barneveld en ontdek welke zuinige elektrische kachel bij u past. Wij zetten de koffie alvast klaar!

« Terug naar het overzicht