Badkamer inspiratie op het gebied van warmtebronnen

Verwarm de badkamer met een moderne radiator.

Gaat u uw badkamer (opnieuw) inrichten? Een van de voorwaarden voor een comfortabele badkamer is dat het er aangenaam warm is. Vanuit het bed een warme badkamer instappen is een genot. Er zijn verschillende soorten warmtebronnen waar u uit kunt kiezen. Wij hebben handige badkamer inspiratie en badkamer tips voor u verzameld op het gebied van diverse warmtebronnen. Voor welke optie loopt u warm?

Badkamer tip: verander je radiator in een eyecatcher

Vroeger was de keuze in radiatoren beperkt en vaak namen ze vanwege hun afmeting ook nog eens de hele badkamermuur in beslag. En dat terwijl je ze eigenlijk liever aan het zicht wilde onttrekken… Dat is nu wel anders! Wij bieden ook graag voor de kleine badkamer inspiratie op het gebied van warmtebronnen. Onze verkoopadviseurs delen graag hun kleine badkamer ideeën met u. Laat u bijvoorbeeld eens inspireren door een van de laatste badkamer trends: tegenwoordig bestaan er horizontale en verticale designradiatoren in bijna iedere kleur die u maar kunt bedenken, de een nog mooier dan de ander. Genoeg inspiratie voor de badkamer, dus!

Badkamer inspiratie gezocht? Bekijk de designradiatoren!

Dit is een handige badkamer tip voor de kleine badkamer: fabrikanten hebben tegenwoordig het ontwerpen van designradiatoren tot kunst verheven. Bent u op zoek naar badkamer inspiratie? Kijk dan nog eens naar verticale radiatoren. Deze radiatoren ogen minimalistisch en laten een badkamer optisch groter lijken, doordat ze hoogte benadrukken. Perfect wanneer u op zoek bent naar kleine badkamer inspiratie! Met horizontale designradiatoren kun je echt een statement maken in een moderne badkamer, zeker wanneer u kiest voor een gedurfd kleurtje. Warmte in het kwadraat! Sommige radiatoren ogen zelfs meer als een designmeubelstuk en houden kleding en handdoeken warm. Het uitzoeken van een nieuwe radiator is tegenwoordig echt een feestje. Dus, waar wacht u nog op? Bezoek onze showroom en laat u verleiden door onze verschillende opstellingen voor badkamer inspiratie.

Badkamer inspiratie voor warme voeten

Schitterende design radiator voor in de badkamer.

We hebben nog een handige badkamer tip voor u: vloerverwarming in de badkamer! Stelt u zich voor dat u vanuit de douche of bad op een aangenaam warme vloer stapt. Dat is genieten, zeker in de winter! De straling vanuit de vloer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de badkamer. U kunt kiezen uit vloerverwarming met water of elektrische vloerverwarming. De elektrische vloerverwarmingsmat is in vrijwel elke situatie te installeren tot een vloeroppervlak van 25 m². Wij hebben nog veel meer badkamer inspiratie voor u. Wist u bijvoorbeeld dat u deze techniek zelfs aan kunt brengen in een muur? Zo kunt u gewoon een eigen knuffelmuur creëren. Elektrische vloerverwarming heeft als voordeel dat het ook werkt als de cv-installatie uit is.

Luxe badkamer ideeën met een heldere blik

Nooit meer de spiegel in de badkamer ‘zemen’. Met spiegelverwarming kunt u dit voor altijd voorkomen. Neem bijvoorbeeld een zelfklevend verwarmingsfolie element dat je aan de achterkant van de spiegel plakt. De elementen zijn dubbel geïsoleerd en daarom een veilige keuze in vochtige ruimtes. Het verwarmingselement wordt aangesloten op het lichtnet via de lichtschakelaar. Zo heeft u geen last meer van een spiegel met condens of lelijke strepen die achterblijven als u het vocht wegveegt. Dat zijn nog eens luxe badkamer ideeën! 

Meer badkamer inspiratie nodig?

In dit artikel heeft u al een aantal handige badkamer tips gelezen. Bent u op zoek naar nog meer badkamer inspiratie? Wilt u graag meer weten over onze kleine badkamer ideeën en onze badkamer tips? Kom langs in onze showroom! 

« Terug naar het overzicht