Industriële badkamer met stoere materialen

Stoere materialen en sobere kleuren zijn hip

Liefhebber van beton, staal, aluminium, hout en RVS? Gaat uw hart sneller kloppen van deze robuuste materialen? Dan is de industriële badkamerstijl misschien wel dé look voor u! De stoere materialen in combinatie met vaak sobere kleuren, zijn helemaal van nu. Niet alleen steeds meer woonkamers en keukens zijn in deze stijl terug te vinden, maar ook de industriële badkamer is hip! 

De verschillende materialen bepalen voor een groot deel het industriële karakter van uw badkamer. De diverse materialen kunnen verwerkt worden in de wastafel, douchewand en lampen. Een industrieel wastafelmeubel van hout met stalen frame en een mat zwarte kraan? Perfect voor de industriële badkamer!

Kies sombere kleuren en robuuste materialen voor uw badkamer in industriële stijl

Ook het kleurgebruik doet veel voor de badkamer in een industriële stijl. Kies voor uw industriële badkamer niet alleen lichte kleuren, maar combineer deze met sobere kleuren zoals zwart en verschillende grijstinten. Door een douchewand te plaatsen met helder glas en zwart staal, wordt het geheel zeker niet te donker! Durf te kiezen voor afwisseling en combinaties van verschillende materialen zoals hout, beton en staal. Een industriële badkamer kenmerkt zich namelijk door deze robuuste materialen en kleuren. Kies beton cire voor op de vloer. Deze vloer met betonlook op basis van cement is sterk en waterdicht. Toch liever grote donkere tegels voor uw industriële badkamer? U bepaalt het! Verrijk dat badkamer ook met stoere accessoires. Accessoires maken uw badkamer helemaal af en uw creëert op deze manier. 

Industriële badkamermeubels en accessoires

Ook een vrijstaand bad kan uitstekend in een badkamer met industriële look. En wat dacht u van een spiegel met een grote, stalen rand? Of misschien een stoere houten ladder om uw handdoeken aan op te hangen? Houten materialen geven uw badkamer namelijk ook wat warmte en sfeer. Wij hebben voldoende ideeën om uw badkamer om te toveren tot een industriële stijl. Vindt u het zelf moeilijk om te bepalen wat allemaal kan in een industriële badkamer? Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en helpen u bij het samenstellen van uw ideale droombadkamer! Wij laten u graag verschillende opties zien met aandacht voor functionaliteit.

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Barneveld waar u verschillende opstellingen vindt met diverse elementen van de industriële badkamer. LoooX is één van de merken met een stoere, industriële lijn. Maar natuurlijk kunt u de diverse merken ook combineren, zodat uiteindelijk de badkamer ontstaat die perfect aansluit bij uw smaak. Ontdek wat combinaties van robuuste materialen en donkere kleuren doen voor uw persoonlijke badkamer. Bij Van Manen Badkamers kunt u ook inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een landelijke badkamer of een moderne badkamer.