Moderne badkamer, een oase van rust

Een badkamer voorzien van alle gemakken

In uw badkamer brengt u heel wat tijd door. Het is daarom belangrijk dat uw badkamer voorzien is van alle gemakken en past bij uw persoonlijke stijl. Een moderne badkamer is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel, een heerlijke oase van rust. Combineer een groot wit ligbad met een modern badkamermeubel en u creëert eenvoudig een unieke sfeer die rust geeft en zorgt voor ontspanning. Want dat is toch waar het om draait in de moderne badkamer! U moet zich er thuis voelen, tot rust komen en ontspannen. Heerlijk liggen tussen de bubbels in uw luxe ligbad of wegdromen in uw douche. Kies hierbij niet voor een douchegordijn of een douchecabine, maar een luxe inloopdouche met een glazen paneel dat tot het plafond reikt! Dit geeft een ruimtelijke uitstraling, want een dikke muur is niet nodig. U kunt kiezen uit glazen panelen in verschillende kleuren. 

Betonlook vloer voor een moderne badkamer

Wat voor vloer is passend in de moderne badkamer? Genoeg keuze! Wat dacht u van een vloer met betonlook, grote keramische tegels of misschien marmer tegels? De betonlook zorgt voor een moderne, industriële uitstraling. Liever tegels? Kies dan voor keramische tegels met een groot formaat in een kleur die perfect aansluit bij uw meubilair en sanitair. Ook de marmer tegels zijn weer helemaal terug van weggeweest. 

Professioneel advies voor uw moderne kleine badkamer

Ook voor een kleine moderne badkamer bent u bij Van Manen Badkamers aan het juiste adres! Vertel ons uw wensen en wij ontwerpen een moderne badkamer passend voor de beschikbare ruimte. Een kleine badkamer inrichten kan namelijk lastig zijn. Misschien zijn niet al uw wensen toepasbaar in het ontwerp, maar door onze jarenlange ervaring geven wij u nuttige tips en trucs om toch optimaal te genieten van comfort en luxe.

Gebruik lichte kleuren voor een ruimtelijk effect

Kies bijvoorbeeld niet voor overbodige accessoires. Deze accessoires zorgen ervoor dat uw badkamer nog kleiner en rommelig oogt. Helemaal niet nodig! Zorg voor een strakke, witte kast waar u shampooflessen netjes in opbergt. Ook is het bij een moderne kleine badkamer belangrijk dat u gebruik maakt van lichte kleuren. Een lichte badkamer met grote tegels oogt meteen groter. 

Inspiratie moderne badkamer bij Van Manen 

Bent u op zoek naar inspiratie voor een moderne badkamer? Dan moet u bij Van Manen Badkamers zijn! In onze showroom vindt u diverse moderne badkamer opstellingen die u inspireren voor de inrichting van uw eigen nieuwe droombadkamer. Maak uw persoonlijke voorkeur kenbaar bij onze adviseur en ga samen op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, sfeer en verschillende materialen.