De landelijke badkamer voor ontspanning en comfort

Rust en warmte in uw landelijke badkamer

Bent u op zoek naar een landelijke badkamer? Zoek dan niet verder! In onze showroom vindt u een groot aanbod van tegels en landelijke badkamermeubels. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van de badkamer in landelijke stijl. Kenmerkend aan de landelijke badkamer is de rustige uitstraling, een badkamer die gericht is op ontspanning en comfort. Rust, warmte, nostalgie en eenvoud zijn nog maar een paar kenmerken die passen bij de landelijke badkamer. Hoe die sfeer tot uiting komt? Door gebruik van natuurlijke materialen en warme, lichte tinten die zorgen voor een knus gevoel. Kies voor houtkleuren en combineer deze met zachte kleuren zoals grijs, wit, zandkleur of zachte pasteltinten.

Combineer de landelijke badkamermeubels met natuurlijke materialen en zachte pasteltinten

Een onderkast van robuust hout met klassieke handgrepen misstaat zeker niet in de landelijke badkamer. Ook kunt u kiezen voor gekaderde deurtjes en het geheel afmaken met accessoires zoals een handdoekring, een houten spiegel en een rieten (was)mand. Ook is het heel mooi om een grote, houten plank te gebruiken om uw wastafelkom op te plaatsen. Uniek en zeer sfeervol! Het is een misvatting dat in een landelijke badkamer niet of nauwelijks gebruik wordt gemaakt van luxe elementen

Combineren is ook mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor een badkamer met een landelijke en moderne uitstraling en combineer landelijke elementen met moderne apparatuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een inloopdouche met grote rainshower en daarnaast een authentiek landelijke badkamermeubel zoals een vrijstaand bad op pootjes? De badkuip op pootjes is een echte eyecatcher. Heeft u een grote badkamer? Plaats dan het bad niet in een hoek, maar juist in het midden van de ruimte! Of kies voor een sierlijke kroonluchter aan het plafond, op deze manier creëert u ook wel een klassieke badkamer.

Een badkamer met landelijke en moderne elementen

Wilt u toch de warmte van een landelijke badkamer, maar liever wat minder sierlijk en wat strakker? U kunt er ook voor kiezen om een modern en strak badkamermeubel te combineren met houten elementen. In feite combineert u dan de landelijke badkamer met een modern tintje. Vrijwel alles is mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloer van beton ciré? Deze vloer heeft een stoere betonlook en past perfect in de landelijke badkamer. Uw wensen zijn het uitgangspunt om uiteindelijk te komen tot de badkamer van uw dromen! Belangrijkste is dat u zich volledig kunt ontspannen in uw badkamer. Zodat u elke ochtend fris naar uw werk kan gaan of ’s avonds lekker kunt ontspannen.

U leest het al! Voor meer inspiratie voor een landelijke badkamer bent u bij Van Manen Badkamers aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer of dat u uw bestaande badkamer graag wil renoveren, alles is mogelijk. Maak een afspraak en bezoek onze uitgebreide showroom en laat u adviseren door onze ervaren verkoopadviseurs. Zij laten u graag de mogelijkheden van de landelijke badkamer zien.