Een tikkeltje brutaal met de industriële keuken

Grote keuken waar geleefd mag worden

Robuuste, eerlijke en natuurlijke materialen, sobere kleuren en niet tot in de puntjes gestyled. Dat is de industriële keuken! Een groots opgezette keuken waar geleefd mag worden. Past dat bij het plaatje van uw ideale keuken? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van Manen Keukens! 

Kiest u voor een keuken met industriële look, dan gaat u voor stevige materialen die tegen een stootje kunnen. Hout met oneffenheden en opvallende nerven, metaal steen, rvs beton en ruwe randjes. Het kan allemaal in de industriële keuken! Combineer verschillende materialen en industriële elementen, speel met donkere en lichte kleuren en kom zo uiteindelijk tot een keuken die misschien niet tot in de puntjes gestyled is, maar wel een eenheid vormt. Het gebruik van de verschillende materialen en kleuren maakt dat u de industriële keuken geheel kunt aanpassen naar uw persoonlijke smaak. Weleens gedacht aan een donkere keuken? Dat geeft een heel andere, industriële uitstraling dan een keuken in lichte tinten en kleuren. Wat vindt u mooi? 

Keuken met industriële look? Alles is mogelijk

Wat is er allemaal mogelijk in de industriële keuken? Kort gezegd: alles. Kenmerkend aan deze industriële stijl is dat de keuken een tikkeltje brutaal is. Een keuken met robuuste details en een rauw randje. De industriële keuken is gebaseerd op de sfeer van oude fabrieksruimtes met natuurlijke materialen, maar dan in een modern jasje, natuurlijk voorzien van alle gemakken. Functionele elementen met een minimalistische uitstraling. 

Opvallende fabriekslamp in een landelijke industriële keuken

Materialen die u normaal netjes wegwerkt, staan nu juist in de spotlights. Zichtbare buizen en leidingen, pijpen of luchtafvoer? Dat kan prima! Kale peertjes op verschillende hoogtes? Minimalistisch en tegelijkertijd sfeervol! Liever een opvallende fabriekslamp boven de keukentafel? Ook dat kan! En wat dacht u van een kookeiland met een strak betonnen werkblad en houten keukenkastjes? Een grote, opvallende roestvrijstalen afzuigkap? Een brede, vrijstaande koelkast? Een wandrek van zwart staal? Geweldig toch?! Het geheel kunt u afmaken met een betonnen gietvloer of grote betontegels. Geen strak stucwerk op de muren, maar verweerde grijze of zwarte bakstenen muren maken uw industriële woonstijl compleet!

Combineer verschillende stijlen voor een uniek resultaat

Spreken verschillende industriële elementen u aan, maar wilt u liever niet uw hele keuken in deze stijl laten omtoveren? Kies dan voor de landelijke industriele keuken. De combinatie van deze twee verschillende stijlen zorgt voor een geweldig eindresultaat!  De landelijke industriele keuken is perfect voor de liefhebber van een warmte, nostalgische uitstraling, maar met een stoer tintje. Combineer onze kwaliteitsmerken zoals Bora, Quooker en Dekton voor een persoonlijk resultaat. 

Industriële keuken kopen bij Van Manen

Wilt u een industriële keuken kopen? Dan bent u bij Van Manen Keukens aan het juiste adres! Ook wanneer u kiest voor een kleine industriële keuken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U maakt de keuze. Kom langs in onze showroom en ga in gesprek met onze adviseurs. Uw ideeën worden vertaald naar een persoonlijk keukenontwerp. Die keuken op maat waar u jaren plezier aan beleeft!