Keuken op maat bij Van Manen Keukens

Opstellingen in verschillende stijlen bij Van Manen

Eigenlijk iedere keuken die u koopt bij Van Manen Keukens is een keuken op maat. Wilt u een keuken zelf samenstellen? Dan zit u goed bij Van Manen Keukens in Barneveld. Parkeer uw auto bij het Van Manen Woon Thema Centrum, neem de trap of lift naar boven en laat u verrassen door onze uitgebreide showroom. U vindt hier diverse opstellingen in verschillende stijlen, zoals de landelijke keuken, moderne keuken en luxe keuken. Maar weet u wat het is? Onze klanten weten tegenwoordig heel goed wat ze willen en dat is eigenlijk in 90% van de gevallen een keuken op maat. De kastjes van die sfeervolle landelijke keuken, maar dan greeploos zoals de meeste moderne keukens en dan gecombineerd met de kokendwaterkraan uit de luxe keuken. 

De ideale keuken zelf samenstellen met Van Manen

Vrijwel alles is mogelijk bij Van Manen Keukens! Onze adviseurs lopen met u door de showroom en beantwoorden al uw vragen op keukengebied. Zij laten u zien wat er allemaal mogelijk is. En zit het er niet bij wat u in gedachten had? Dan duiken we samen de boeken in, want ons assortiment beperkt zich niet tot de producten in onze showroom! Maatwerk keukens is helemaal van nu. U kunt eindeloos combineren met materialen, soorten kasten, apparatuur en verschillende merken. Wilt u de keuken zelf samenstellen? Maar wilt u wel graag advies van een professional? Bezoek onze showroom en ga samen met onze adviseur op zoek naar de ideale keuken van uw dromen. Heeft u speciale wensen voor uw keukenblad? Kies dan voor een keukenblad op maat. U heeft keuze uit een groot aantal materialen zoals composiet, keramiek, Dekton, RVS en hout. Wij vertellen graag meer over de eigenschappen van deze verschillende materialen, over de krasbestendigheid, het onderhoud en de andere voor-en nadelen. Wat vindt u belangrijk voor uw aanrechtblad?

Kies voor unieke keukenkasten op maat

Bent u op zoek naar een unieke, nieuwe keuken? Een op maat gemaakte keuken die verder niemand anders heeft en naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak? Kies dan voor een maatwerk keuken van het designmerk Leicht. Kies uit verschillende materialen en kleuren en kies voor kastjes die perfect passen in de ruimte. Heeft u een grote ruimte? Dan heeft u wellicht al nagedacht over een kookeiland. Met een kookeiland benut je volledig de ruimte, maar creëert u ook een luxe uitstraling en niet te vergeten: veel opbergruimte. Groot voordeel aan veel opbergruimte is dat u uw apparatuur in de kastjes kunt opbergen wat meteen zorgt voor een opgeruimd geheel. Meer weten over een keuken op maat? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom! En vergeet niet: vrijwel alles is mogelijk bij maatwerk keukens.