Moderne keuken: strak en eigentijds

Rust, symmetrie en minimalistisch design

Heeft u een strakke, eigentijdse inrichting en wilt u een keuken die daar perfect bij past? Kies dan voor een moderne keuken bij Van Manen Keukens in Barneveld! Kenmerkend aan de moderne keuken zijn rust, symmetrie en een minimalistisch design. Scherpe hoeken, strakke lijnen, greeploze, hoogglans kasten en lades. Maar natuurlijk staan ook bij de moderne keuken uw wensen voorop!

Combineer bijvoorbeeld verschillende materialen voor een verrassende, moderne keuken op maat. Kies hout voor een landelijke touch, laat moderne apparatuur naadloos integreren zodat uw keuken van alle gemakken voorzien is. Kies voor innovatieve opbergmogelijkheden en bijpassende gadgets. Hypermoderne stopcontacten, soft motion, greeploos of met juist met greep? Het is allemaal mogelijk! Het soft-motion systeem voorkomt het harde geluid bij het dichtdoen van kasten en lades, maar ook voorkomt het beschadiging! Liever tip-on? Hiermee duwt u eenvoudig zacht tegen de kast of lade en deze opent automatisch. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

Moderne keuken met kookeiland als droomkeuken

Heeft u een grote ruimte voor uw droomkeuken? Ontdek dan de mogelijkheden van een moderne keuken met kookeiland. Groot voordeel aan een kookeiland is dat deze uitnodigt om meteen aan te schuiven. Wie zegt dat een moderne keuken koud en niet gezellig is? Wij niet! Zet een aantal barstoelen bij het kookeiland en ontdek de voordelen van koken, borrelen en de krant lezen op dezelfde plek! In onze showroom kunnen we u veel voorbeelden laten zien.

Kleine ruimte? Kies voor een moderne hoekkeuken

Heeft u niet zo’n grote ruimte, maar wilt u toch een moderne keuken met voldoende ruimte? Dan is de moderne hoekkeuken een uitkomst! Kies voor een witte basis. Een moderne witte keuken oogt namelijk ruimtelijker en strakker dan andere kleuren. Wilt u toch warmte creëren in uw moderne hoekkeuken? Experimenteer dan met kleurrijke accessoires, deze kunt u eenvoudig vervangen als u toch liever natuurlijke kleuren heeft. De combinatie van een strakke keuken met warme accessoires, laten uw keuken ook landelijk aanvoelen. Twijfelt u tussen een landelijke en moderne keuken, dan is een combinatie ook een goede oplossing. U kunt moderne materialen bijvoorbeeld goed combineren met een massief houten keukenblad. 

Moderne keuken kopen bij Van Manen

In onze uitgebreide showroom vindt u diverse opstellingen van onze keukens. Wilt u een moderne keuken kopen? Doe keuken inspiratie op in onze veelzijdige showroom en laat u informeren door onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een hoogglans keuken met een moderne uitstraling? Een greeploze keuken voor rust en eenvoud, maar wel met een ingebouwde koffiemachine of kokendwaterkraan? Maak uw wensen kenbaar en onze adviseur ontwerpt samen met u die ene droomkeuken die perfect aansluit bij uw wensen!