Een whirlpool bad kopen? Dit is alles wat u wilt weten

Wie wel eens in een whirlpool bad heeft gezeten, weet hoe ontspannend een bubbelbad is. De warme waterstralen zorgen voor een heerlijke massage, goed voor lichaam én geest. U denkt misschien dat een badkamer met whirlpool thuis onbereikbaar is, maar dan heeft u het mis!

Genieten van een heerlijk whirlpool bad

Zit uw agenda bomvol en rent u elke dag van hot naar her? Op sommige dagen wordt u geleefd en hoe lekker is het dan niet om af en toe een pauze in te lassen. Om gewoon een uur in bad te liggen met uw ogen dicht. Stel u voor dat uw spieren worden gemasseerd door heerlijk, warme massagestralen. Klinkt dit als een droom? Met de verschillende soorten whirlpools van bekende merken zoals Villeroy & Boch of Xenz maakt u die droom werkelijkheid en creëert u een wellness in uw eigen huis. Oók als de badkamer niet zo groot is. Voor wie last heeft van vermoeidheid, spanning, rugpijn of hoofdpijn is een badkamer met whirlpool een aanrader. ’s Ochtends geeft een whirlpool bubbelbad een energieboost en wordt de bloedsomloop op gang gebracht, ’s avonds laat u de vermoeidheid van een drukke werkdag achter u.

Bubbelbad in je eigen badkamer

De whirlpool bubbelbaden zijn er in allerlei soorten en maten; van de grootte van een standaard bad tot een whirlpool voor het hele gezin, en van een hoekig tot een ovaal bad. De keuze voor het inrichtingen is natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw badkamer. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende prijsklassen, waardoor een whirlpool dus ook met een kleiner budget ineens tot de mogelijkheden behoort. Voor een persoonlijke wellness beleving kunt u zelfs kiezen voor een bubbelbad met witte of gekleurde led verlichting. Zo staat een avond of ochtend bubbelen in uw eigen whirlpool garant aan een wellnesservaring die niet onderdoet voor een spabezoek. En het grootste voordeel van een luxe badkamer met whirlpool: thuis hoeft u geen rekening te houden met openingstijden of andere bezoekers!

Hoe werkt een whirlpool bubbelbad?

Bij een whirlpool kunt u kiezen voor luchtjets, waterjets of een combinatie van beide systemen. Bij de luchtjets wordt de lucht via speciale jets in het water geblazen en verdeeld. Om te voorkomen dat de lucht koud aanvoelt, wordt deze vaak voorverwarmd. De luchtjets zijn in de bodem verzonken en zorgen voor een stimulerende massage. Bij de waterjets wordt het water door een pomp uit het bad gepompt. Vervolgens komt het water via de waterjets terug het bad in en zorgen de stralen voor een doelgerichte massage. Wie voor het summum van bubbelen gaat, kiest voor een combinatie van water en lucht. U heeft dan luchtjets in de bodem en waterjets in het ruggedeelte, aan de zijkant of in het voetengedeelte van het bad. Door de combinatie van lucht en water ontstaat een hogere druk en geniet u van een intensieve massage. De jets zijn vlak geïntegreerd in de bodem of de wand van het bad, dus u ligt er prinsheerlijk bij.

Dit doet een whirlpool met het lichaam

Bubbelen in een whirlpool voelt als een luxe en is zeer ontspannend. De stress en hectiek van het dagelijkse leven spoelt u letterlijk van u af. Maar dat niet alleen: een bad met een whirlpoolsysteem heeft ook veel positieve effecten op de gezondheid. Dankzij de jets met lucht en water krijgt u een gerichte massage, worden vastzittende spieren los gemaakt en spanning in het lijf weggenomen. Door de druk van het water op het lichaam worden afvalstoffen afgevoerd. Bent u een actieve sporter? Na het sporten draagt een bad in een whirlpool bij aan een sneller herstel, het helpt spierpijn te voorkomen en de banden en pezen los te maken. Neemt u ’s avonds een whirlpoolbad dan komt dat de nachtrust ten goede, omdat uw lichaam volledig tot rust komt. Wie last heeft van artrose, chronische ontstekingen of sportblessures heeft ook baat bij een whirlpool bubbelbad. Want wanneer je regelmatig gebruik maakt van je bubbelbad, kunnen de klachten zelfs verminderen.

Whirlpool bad kopen? Bezoek onze showroom

Kijkt u er nu al naar uit om heerlijk te kunnen ontspannen en tot rust te komen in een whirlpool bad? Bij Van Manen Badkamers kunt u terecht voor verschillende whirlpools in allerlei vormen, formaten en ook niet onbelangrijk: verschillende prijsklasse. Zo is er voor iedereen wat wils. Voor meer informatie over onze whirlpools bent u van harte welkom in onze showroom in Barneveld.

« Terug naar het overzicht