Badkamer verbouwen tips voor de beste badkamer

Wilt u de badkamer tot in de puntjes stylen? Dat kan bij Van Manen!

Wilt u de badkamer vernieuwen? Grote kans dat u en uw partner van mening verschillen over de badkamer inrichting. U wilt de ruimte misschien tot in de puntjes stylen, terwijl uw partner gaat voor strak en weinig poespas. Om het beste van twee werelden te krijgen, geven we u graag badkamer tips. In dit artikel vindt u een aantal nuttige ‘badkamer verbouwen’ tips waarmee u ervoor zorgt dat de badkamer aan uw wensen én die van uw partner voldoet!

Badkamer vernieuwen: gaat u voor bad of douche?

Brengt u veel tijd door in de badkamer, maar is uw partner juist snel klaar? Dat horen we vaker! De één houdt misschien van een snelle, verkwikkende douche, terwijl de ander droomt van een bad om ’s avonds een boek in te lezen. De badkamer moet een plek zijn die aan jullie beide wensen voldoet. Daarom geven we u graag ‘badkamer indeling’ tips. U kunt namelijk ook kiezen voor een bad waar u ook in kunt douchen! Het beste van twee werelden! Deze baden zijn prachtig vormgegeven en helemaal van nu. Gaat u de badkamer vernieuwen? Dan is het bad met douche het perfecte compromis! Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in stijlvol zwart en met een staallook douchewand. U kunt het bad zelfs combineren met een regendouche. Dat is een ‘badkamer verbouwen’ tip waar jullie gegarandeerd blij van worden!

Wij geven u graag badkamer tips en trends in onze showroom.

Nog meer badkamer verbouwen tips: mix en match met badkamerstijlen!

Niet iedereen zit helemaal op één lijn als het om een nieuwe badkamer gaat. Geloof ons: daar hoeft u zich niet druk om te maken. Wij geven u dan ook graag de volgende badkamer tips en trends. Wist u bijvoorbeeld dat u verschillende stijlen goed met elkaar kunt mixen bij het badkamer vernieuwen? Zo ontstaat er een unieke en speelse badkamer, die jullie beide geweldig vinden. Een Scandinavische of landelijke badkamer met hout kunt u bijvoorbeeld goed combineren met moderne elementen zoals kranen of een spiegel. Zo ontstaat een mooi contrast tussen doorleefde en strakke materialen. Houdt uw partner meer van een moderne badkamer met staal en beton, maar bent u bang dat het te kil wordt? Dan combineert u het toch gewoon met robuuste materialen, romantische tegels of juist met een lichte basis? Een beetje van jullie beiden!

Op zoek naar nog meer ‘badkamer verbouwen’ tips? Bezoek de showroom!

Bent u op zoek naar tips om de badkamer te verbouwen? Wilt u de badkamer vernieuwen en kunt u nog wel wat badkamer indeling tips, ‘badkamer opknappen’ tips of badkamer inspiratie gebruiken?  U bent van harte welkom in onze showroom! Onze adviseurs geven u graag badkamer tips waar u wat aan heeft. 

« Terug naar het overzicht