Toiletruimte vernieuwen?

Het kleinste kamertje in huis wordt vaak een beetje vergeten. En dat terwijl een toilet een verlengstuk is van het interieur. Met hippe tegels, een klein fonteintje of een luxe douche-wc kunt u deze kleine ruimte een grote make-over geven! Kunt u wel wat toilet inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Een toilet make over begint met de vloer

Met vloertegels kunt u de sfeer van uw interieur eenvoudig doortrekken naar het toilet. Of u nu van een landelijke, romantische of Scandinavische stijl houdt. Voor elke woonstijl is een passende vloertegel te vinden. In het toilet is meestal geen ruimte voor hele grote tegels. Eén ding is zeker: van de vloer kunt u een echte eyecatcher maken, aangezien het gaat om een klein oppervlak. Kies wanneer u de toiletruimte gaat vernieuwen bijvoorbeeld voor tegels met houtlook voor een landelijk tintje, of voor gedessineerde tegels voor een moderne uitstraling.

Uw toiletruimte vernieuwen: ga voor pure wellness!

Afbeeldingsresultaat voor geberit aquaclean
Een hangend toilet is populair.

Een hangend toilet is populair. Geen wonder, dit toilet oogt strak, ruimtelijk en is gemakkelijker schoon te maken dan een staand toilet. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een douche-wc, waarin een closet en bidet worden gecombineerd. Met één druk op de knop komt een douchearm tevoorschijn die reinigt met een zachte warmwaterstraal. Kies bijvoorbeeld voor een Aquaclean toilet van Geberit of een ViClean douch-wc van Villeroy & Boch. Zo kunt u uw toiletruimte vernieuwen tot een luxe wellnessruimte!

Schone en frisse inspiratie voor uw wc inrichting

Poetsen hoort erbij op het toilet, maar u kunt het uzelf wel wat gemakkelijker maken. Gaat u uw toiletruimte vernieuwen? Kies dan voor tegels: die zijn gemakkelijk schoon te houden en een hygiënische oplossing voor het kleinste kamertje. Kies daarnaast voor een toilet zonder spoelrand, bijvoorbeeld van Sphinx, waardoor vuil zich niet kan hechten op verborgen plekken. De waterverdeler in uw nieuwe toilet leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, links en direct in de sifon. Dat betekent minder schoonmaken en meer hygiëne. Een win-win situatie!

Dag, saaie muren: inspiratie voor toiletruimte met kleur!

Zeg maar dag tegen saaie, witte muren. Een toilet leent zich goed voor een strook met tegels op de achterwand, stoer betonstuc of een lambrisering van verf. Door de achterwand van het toilet in een afwijkende kleur te schilderen of uit te voeren in een andere tegelsoort kunt u het toilet spannender maken. Door de muur niet helemaal tot aan het plafond te tegelen lijkt de ruimte groter.

Toiletruimte vernieuwen bij van Manen WTC

Bent u klaar voor een toilet make-over? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs voor een nieuw ontwerp. Zij delen graag de laatste badkamertrends met u.  Kijkt u liever eerst nog even rond? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom voor inspiratie voor uw wc inrichting! 

Wilt u de volledige badkamer opnieuw inrichten? Bekijk dan onze blog met badkamer inspiratie!  

« Terug naar het overzicht